Mijn favorieten

Verkoop

Hoe verkoop ik het beste mijn woning?
 
Het is belangrijk dat u een goede prijs voor uw woning vraagt. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarom komt de makelaar eerst bij u thuis voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek en om de woning te inspecteren. Er wordt dan onder andere gelet op de ligging, perceelgrootte, vloeroppervlakte en de technische staat van uw woning. Ook financiële zaken zoals servicekosten, gemeentelijke belastingen of bijvoorbeeld erfpacht komen aan bod. We zijn uiteraard goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

Op basis van al deze informatie wordt u uiteindelijk prima en persoonlijk geadviseerd over de prijs waar u het meest bij gebaat bent: een realistische vraagprijs.

Uw woning komt in de NVM database voor woonobjecten.  Deze database is aangesloten op het NVM-netwerk. Hierdoor worden automatisch alle NVM-verkoopmakelaars meteen op de hoogte gesteld van uw aanbod. Zij kunnen zoekende klanten hierover snel informeren. Uw woning wordt niet alleen op de eigen website, maar ook automatisch op de grootste en best bezochte woningsite funda.nl geplaatst.
 
Wanneer u de beslissing neemt om uw woning te verkopen, bent u bij Van Zandwijk Makelaardij aan het goede adres. Het is goed om voorafgaand algemene en/of specifieke wensen door te spreken. We geven aan wat we voor u kunnen betekenen. Een persoonlijk advies. Een individuele aanpak. Duidelijkheid over de dienstverlening. Of te wel:  een verkooptraject afgestemd op uw situatie.