Mijn favorieten

NVM makelaar


 

Een huis kopen of verkopen lijkt tegenwoordig heel eenvoudig. Maar staat u er wel eens bij stil wat er allemaal bij komt kijken? Denk aan het voorkomen van dubbele woonlasten, omgevingsplannen, subsidies, het energielabel, woningpromotie, onderhandelingen, notariële akten en de wet- en regelgeving.

Met behulp van een NVM-makelaar bespaart u met zijn of haar kennis, ervaring én netwerk veel tijd, geld en zorgen. De NVM investeert namelijk voortdurend in de deskundigheid van de beroepsgroep, waardoor uw NVM-makelaar goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Bovendien houdt de NVM-makelaar zich aan de NVM-erecode, waardoor u de zekerheid heeft van een transparant advies. NVM-Makelaars zijn zich bewust van het belang van hun functie in het maatschappelijk verkeer. Zij oefenen deze functie naar eer en geweten, betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk van anderen uit en streven naar kwaliteit in hun dienstverlening.

Het NVM-logo van de makelaar staat daarmee garant voor een vertrouwde haven in een woelige Vastgoedmarkt. Mocht u dus verhuisplannen hebben, praat dan eens met een NVM-makelaar. U zult zien dat hij of zij zich terugverdient.