Mijn favorieten

Overig

Met inzet, enthousiasme, jaren ervaring en vooral kennis van zaken gaat Van Zandwijk Makelaardij realistisch te werk en wordt er gestreefd naar een optimaal resultaat. Van Zandwijk Makelaardij streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit dienstverlening bij de aankoop of verkoop van een huis.

Bovendien staan wij klaar om u van dienst te zijn bij tal van andere zaken, zoals een persoonlijk advies, een waardebepaling van uw huis of informatie over het huren of verhuren van woningen.

Van Zandwijk Makelaardij is VastgoedCert gecertificeerd en lid van de NVM, de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen. De filosofie hierbij is om voorop te blijven lopen in de markt. Dat houdt in: inspelen op de ontwikkelingen in de markt, actief op zoek gaan naar potentials. 

We maken onder andere gebruik van de volgende specialiteiten:
-Een individuele aanpak, afgestemd op úw situatie en wensen.

-Een glashelder advies, gebaseerd op reële marktinformatie.
-Een persoonlijk gerichte service.

Achter Van Zandwijk Makelaardij staat Marian van Zandwijk - Vendrig. Ruim 10 jaar werkzaam in de woningmakelaardij en in het bezit van alle benodigde diploma’s om de werkzaamheden van een gecertificeerd NVM makelaar/taxateur uit te mogen voeren.
De persoonlijke benadering in combinatie met de vakkennis en ruime ervaring op het gebied van verkoop, aankoop, taxeren en nieuwbouwbegeleiding zorgt ervoor dat u zich ‘thuis’ voelt bij Van Zandwijk Makelaardij.
Een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek is snel gemaakt.