Mijn favorieten

Nieuwbouw aanbod

Gehele plan verkocht.

Sfeervol en betaalbaar wonen op een historische plek is nu mogelijk in Linschoten. Nadat de Timotheüsschool was ondergebracht in de nieuwe Brede School van Linschoten, kwam er ruimte vrij om plan Timotheüshof te ontwikkelen. Het resulteerde in een prachtig nieuw plan met twaalf rijwoningen, één unieke hofwoning en acht karaktervolle appartementen. 100 jaar traditie wordt respectvol vertaald naar woningen met een passende uitstraling en comforteisen van deze tijd. Het plan is gesitueerd tussen de Liefhovendijk en de G. van der Valk Boumanstraat. Het oude schoolgebouw aan de Liefhovendijk is blijven bestaan en met aandacht voor detail in oude luister hersteld.

Wonen met karakter in een oud schoolgebouw. In het oude schoolgebouw waar 100 jaar geleden de eerste leslokalen in gebruik zijn genomen, zijn nu in de voormalige lokalen en onder de kapconstructie appartementen gerealiseerd. Alle appartementen zijn voorzien van een tuin of terras, een parkeerplaats en compleet ingericht met keuken en sanitair. De meeste appartementen hebben prachtig zicht op het stuk land Liefhoven, beter bekend als “het bosje van Cromwijk”.

Aan de G. van der Valk Boumanstraat is ter plaatse van de latere uitbreiding van het voormalige schoolgebouw een hof gecreëerd, waaraan twee parallel aan elkaar gesitueerde woonblokken met elk 6 nieuwe woningen zijn gerealiseerd. Ieder met een eigen parkeerplaats.Aan de korte zijde is een enkele unieke hofwoning gesitueerd. Deze woning maakt deel uit van de achteruitbreiding van het oude schoolgedeelte en vormt een overgang tussen het bestaande schoolgebouw en de nieuw te realiseren woningen. Hier woont u bijzonder en op niveau.


Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring